PHJ industriservice 9 Våra produkter - Bioblue
Våra produkter

Upptäck BioBlue

Upptäck nästa generations rengöringsmedel för industri. Med fokus på hållbarhet och miljövinst erbjuder PHJ industriservice ett brett sortiment av industrirengöringar.

Om produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

BioBlue finns i olika volymer

Gå in på respektive produkt för att se mer information.

”Vi använder idag flera olika produkter ifrån BioBlue. Alla dessa produkter har levt upp till våra förväntningar. Vi har fullt förtroende för BioBlue och deras produkter”

Mattias Augustsson

Oetiker AB

”Vi har jobbat med PHJ Industriservice i många år och har stort förtroende för dem. Dessa produkter hjälper oss idag att uppfylla våra miljömål med bibehållen effektivitet och kvalitet”

Peter Stenlund

Platschef, Finmekanik i Småland AB

”PHJ har erbjudit oss en skräddarsydd och högkvalitativ miljölösning till ett rimligt pris. Detta kombinerat med utmärkt service.”

Tommy Bergström

Ingelsten & Co

”Vi använder bland annat BioBlue produkten shield som skyddar rasterna i vår lasermaskin. Shield sprayas på rasterna vilket skapar en skyddande yta som gör att vi kan köra längre tid innan de blivit slitna och behöver bytas. Detta gör att vi har mindre stopptider.”

Mikael Wiik

Ägare, Kenwi plåtprodukter AB