BioBlue Svetsspray

Produktinformation

Art.nr:500 ml (BB.D50002)
Art.nr:
Produktbeskrivning
BioBlue Svetsspray
Egenskaper
BioBlue Svetsspray
Användning
BioBlue Svetsspray
Om produkten BioBlue

Beskrivning av produkten:
En högkvalitativ svetsspray baserat på naturmaterial. Svetssprayen skyddar arbetsytan, svetsmunstycke, svetsdysor och svetstillbehör mot svetsstänk och är lämplig för alla typer av svetsarbete, som tillexempel, svetsning av rostfritt stål, svetsning vid mycket hög temperatur, tunna plåtar och flerskiktssvetsning.

Svetssprayen ger även ett gott temporärt korrosionsskydd. Produkten har bevisat sitt värde i många olika branscher inom tillverkningsindustrin såsom fordonskonstruktion, stålkonstruktion, container- och pannkonstruktion såväl som inom bil- och leverantörsindustrin och metallbearbetningsindustrin.

Svetssprayen lämnar en tunn film som funkar som en barriär och skyddar arbetsstycket och utrustningen för svetsstänk, även i torkat tillstånd. Produkten är märkningsfri och klar för användning.

Tappkran till dunk:
BB.H00004: Tappkran

Fördelar och egenskaper:

  • Mycket ekonomisk
  • Kan användas till alla svetsjobb
  • Skyddar också i torkat tillstånd
  • Fri från lösningsmedel och silikon
  • Luktfri
  • Ingen märkning krävs enligt CLP-förordningen
  • Bra korrosionsskydd
  • Särskilt lämpligt för svetsning av tunna och/eller förvärmda plåtar och flerskiktssvetsning
  • För svetsning av rostfritt stål, stål och annan metall
  • Galvanisering och målning möjlig efter svetsning

Användning:
Applicera tunt på ytan som ska skyddas före svetsning.

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )