PHJ industriservice 9 Våra produkter - Bioblue 9 BioBlue Korrosionsskydd
BioBlue Korrosionsskydd

Produktinformation

Art.nr:1 liter (BB.A00111)
Art.nr: 20 liter (BB.A02011)
Finns tillgänglig i följande volymer: 1000 ml (flaska, 20 liter (Dunk)
Försäljningsformer: 1 st
Produktbeskrivning
BioBlue Korrosionsskydd
Egenskaper
BioBlue Korrosionsskydd
Användning
BioBlue Korrosionsskydd
Om produkten BioBlue

Beskrivning av produkten:
BioBlue korrosionsskydd är ett lågskummande och effektivt korrosionsskydd för neutrala och alkaliska rengöringsmedel, för svetsspray, passiviseringsbad, högtrycksvattensystem och andra vattenbehandlingssystem.

Produkten ger ett ökat korrosionsskydd för rengöringsvätskor som har mycket lång livslängd och kan också användas som ett passiverande medel. Produkten ger tillfälligt korrosionsskydd för stål, järn och gjutna material som tillfälligt lagras i lager.

Produkten är mycket ekonomisk att använda och innehåller inte mineralolja, nitrit, PTBB, sekundära aminer eller fosforkomponenter. Produkten är dessutom märkesfri enligt CLP-förordningarna.

Tappkran till dunk:
BB.H00004: Tappkran

Fördelar och egenskaper:

  • Blandbart med vatten – baserat på aminer
  • Ger tillfälligt korrosionsskydd för stål, järn och gjutna material
  • Uppnå optimal effekt i neutrala och alkaliska system
  • Förbättra korrosionsskydd för vätskor med lång användningstid
  • Produkten är märkesfri enligt CLP-förordningarna.
  • Utan mineralolja, nitrit, PTBB, sekundära aminer och fosforkomponent
  • Mycket ekonomisk att använda
  • Kan även användas för att öka korrosionsskyddet på BioBlue detaljtvätt system
  • VOC-fri 

Användning:
Särskilt lämpligt som ersättning för nitrithaltiga korrosionsskyddsmedel i neutrala och alkaliska lösningar. För optimalt korrosionsskydd ska appliceringskoncentrationen vara mellan 0,5 – 2,5 %

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )