Produktinformation

Art.nr:20 liter (BB.A02075)
Produktbeskrivning
BioBlue Active
Egenskaper
BioBlue Active
Användning
BioBlue Active
Om produkten BioBlue

Beskrivning av produkten:
BioBlue Active är utvecklad speciellt för användning i vår BioBlue detaljtvätt system, du kan läsa mer om vårt detaljtvätt system här – BioBlue Compact. Rengöringsmedlet är ett vattenbaserat alkaliskt rengöringsmedel som används för mekanisk rengöring.

Vätskan kan värmas upp till 50° C och avlägsnar enkelt ingrodd smuts som fett, oljor, sot, kåda, lim, vax, tjära, tätningsmedelrester och fastbränt föroreningar.

Tappkran till dunk:
BB.H00004: Tappkran

Fördelar och egenskaper:

  • Tar bort ingrodd smuts som fett, oljor, sot och fastbränt föroreningar. 
  • Används för rengöring av stål, rostfritt stål och plast. 
  • För mekanisk rengöring 
  • Regenererar sig själv – Lång livslängd 
  • Kan värmas upp till 50° C 
  • Ger ett lätt korrosionsskydd 
  • VOC-fri; ingen märkning enligt CLP-förordningen 
  • Skydd för anställda och miljön 

Användning:
Tack vara styrkan från naturliga mikroorganismer regenererar produkten sig själv, vilket ger en lång livslängd på rengöringsmedlet. Vid rengöringen påförs ett lätt korrosionsskydd på materialet, vilket möjliggör en temporär lagring efter tvätt. För känsliga material som aluminium, icke-järnhaltiga metaller och gummi rekommenderas ett kompatibilitetstest innan användning.

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )