PHJ industriservice 9 CNC-service
vi hjälper er med

CNC-service

Minska risken för driftstopp och behåll kontrollen på kostnaderna. Med planerad service och underhåll på maskiner och magasin ökar livslängden och förebygger akuta problem.

Vi erbjuder

Snabb service och reparationer

Vi gör uppmätning och riktning av maskin, stångmagasin och annan utrustning. Med lång erfarenhet utför vi reparationer av hållare, hydraulaggregat, transportband med mera. För snabb service och åtgärd lagerhåller vi vanliga reservdelar och slitdelar till flertalet CNC-maskiner. När du behöver support vid ISO-programmering kan du vända dig till oss.

Komplett CNC-service

Vi är en komplett servicepartner inom CNC-service.
Med planerad service och kontinuerligt underhåll av de delar som utsätt för slitage får du full kontroll på standarden i maskinparken.

Vår service innefattar rengöring, testning och justering enligt maskinspecifikt serviceprotokoll. Vi hjälper dig att optimera anläggningens nyttjande och säkerställer dess långsiktiga funktion med förebyggande åtgärder. Eventuella brister som påträffas åtgärdas efter godkännande från kund. Vi finns såklart även tillhands för både akuta men även mer omfattande reparationer.

Serviceavtal med långsiktighet

Med ett service- och supportavtal minskar ni risken för driftstopp och får kontroll på kostnaderna långsiktigt. Vi hjälper er med förebyggande åtgärder samt både akuta och mer omfattande reparationer av bland annat maskiner och magasin.

Vi utgår från ert behov när det gäller typ av service, underhåll,
intervall och tidpunkt för utförande.

Telefonsupporten är öppen alla vardagar mellan kl. 06.00-20.00.
Vårt fokus är att ge möjligheter till att snabbt häva stoppet.

Före Maskinservice Efter Maskinservice
Före Hydraulik Service Efter Hydraulik Service
Ett urval av maskiner som vi jobbar med

Fanuc

Miyano

Mazak

Hardinge

Haas

Doosan

Emco

Okuma

FMB

GILDEMEISTER

Star

Nakamura-tome

Citizen

Iemca

DynaMyte

Kia

KAMA

TOP