PHJ industriservice 9 Våra produkter - Bioblue 9 BioBlue Rengöringskräm
BioBlue Rengöringskräm

Produktinformation

Art.nr:3 liter (BB.A00307-0)
Produktbeskrivning
BioBlue Rengöringskräm
Egenskaper
BioBlue Rengöringskräm
Användning
BioBlue Rengöringskräm
Om produkten BioBlue

Beskrivning av produkten:
Rengöringskrämen är en effektiv, skonsam och vårdande handrengöringskräm.

Miljövänliga slippartiklar (krossat majs) avlägsnar enkelt intorkat fett, olja, sot och damm utan att torka ut huden. Vårdande tillsatser från kokosolja ger näring åt huden vid varje tvätt och förbygger sprickor och torr hud.

Rengöringskrämen är anpassat till hudens naturliga PH-värde och har en behaglig doft av citrus. Rengöringskrämen kan användas i ett doseringssystem och är den perfekta lösningen inom handel- och industrisektorn, i hemmet, på verkstaden eller i hobbysektorn.

Tillbehör till Rengöringskräm:
BB.H00011-1: Wall mount för Rengöringskräm
BB.H00012: Dosin pump för Rengöringskräm
(OBS: Dosin Pumpen återanvändas)

Fördelar och egenskaper:

  • Fri från mikroplastik
  • Dermatologiskt testad
  • Vårdande effekt
  • Tar enkelt bort olja, fett och sot.
  • Ingen märkning krävs enligt CLP-förordningen
  • VOC-Fri

Användning:
Appliceras i den ena handen, fukta den andra handen med vatten och gnugga båda händerna. Skölj bort slippartiklarna och gnugga händerna igen och skölj.

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Tillbehör för BioBlue Rengöringskräm

Wallmount + dosinpump

Wall mount + dosinpump

Wall mount

Wall Mount | Art.nr: BB.H00011-1

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )