Produktinformation

Art.nr:500 ml (BB.A50057)
Art.nr:20 liter (BB.A02057)
Finns tillgänglig i följande volymer: 500 ml (Sprayflaska), 20 liter (Dunk)
Försäljningsformer: 1 st, 12-pack
Produktbeskrivning
Final Touch 100
Egenskaper
Final Touch 100
Användning
Final Touch 100
Om produkten BioBlue

Beskrivning av produkten:
Det snabbtorkande rengöringsmedlet är perfekt för att avlägsna lätta föroreningar som t.ex. olja och damm, fingeravtryck, filtpenna samt färska vidhäftande rester. Speciellt lämplig för användning före målning, märkning, limning eller beläggning. Speciellt glas, metall eller speglar kan enkelt rengöras.

Den är också tillämplig på trä, plast eller lackerade ytor. Det kan även användas som kylmedel vid sågning eller borrning i aluminium, lackerade ytor och ytor av trä och plast.

Tappkran till dunk:
BB.H00004: Tappkran

Fördelar och egenskaper:

 • Främst inom tillverknings- och bearbetningsområden inom industrin.
 • Lämpligt för användning inom livsmedelsindustrin
 • NSF- certifierat.
 • Före lackering, limning, etikettering
 • Eliminerar lätta rester av melaminharts från tillverkning och bearbetning av spånskivor
 • Avlägsnar släpp medels- och vidhäftande rester efter applicering av kantremsor vid träbearbetning
 • Kan användas för att ta bort fläckar från mattor, möbelklädsel, textilier etc.
 • Kan också användas som rest fritt kylmedel vid sågning eller borrning i aluminium
 • Tar bort damm, fingeravtryck och lätta föroreningar av olja och damm
 • Flampunkt cirka 42°C, fortsätter inte att brinna.
 • VOC-reducerat
 • Ingen märkning krävs enligt CLP-förordningen

Användning:
Allt detta utan att lämna rester, ränder eller fläckar efter sig. Produkten är användningsklar och lätt att använda. Kan sprejas på och direkt avlägsnas med en trasa och sparar därför både tid och ansträngning. VOC-halten är under 20 % och är därför inte föremål för EU-lösningsmedelsdirektivet 1999/13/EU.

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )