PHJ Industriservice

Om oss

Vi finns i Åsenhöga inom Gnosjöregionen – Vi strävar efter att leverera kvalitetstjänster, i rätt tid och till rätt pris. Med ett brett utbud av tjänster, inom underhåll och service för industrin. Oavsett maskintyp, märke eller problem är ni alltid välkomna att kontakta oss.

Om oss

PHJ Industriservice AB är ett företag med fokus på skräddarsydda servicelösningar inom CNC. Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster inom service, reparation/renovering, reservdelar samt hjälp med maskinflytt.

Bolaget grundades 2011 av Palle och Maja Jensen.

Palle har en fyraårig utbildning som maskintekniker, med ett års vidareutbildning inom området produktionsteknologi.

Efter 15 år inom yrket med arbetsuppgifter som CNC operatör, programmerare inom CNC, arbetsledare, reparatör och tekniker, väcktes idén om att starta eget serviceföretag. Med ett fokus på service, underhåll, programmering och reparationer av CNC Maskiner (Mekaniskt, elektriskt, pneumatisk och hydrauliskt) så blev PHJ Industriservice verklighet.

Vi är ett team av kunniga tekniker och med vår samlade kunskap och erfarenhet säkerställer vi tillhandahållningen av fullskalig service och reparationer samt erbjuder snabb support vid akuta fel som därmed minskar våra kunders stopptider. Alla våra tekniker innehar truckkort och har kunskap och behörighet att utföra Heta Arbeten.

Oavsett maskintyp, märke eller problem ska man alltid kunna kontakta oss. Varje företag är unikt och har sina önskemål och med det som utgångspunkt eftersträvar vi alltid samma höga nivå av service.

Vår affärsidé

Vår affärsidé är att främst vara ett lokalt serviceföretag med en nära och stark förankring till våra kunder. Närhet gör skillnad, då får man tryggheten att alltid ha en servicetekniker och en välutrustad serviceverkstad nära till hands.

    • Våra tekniker finns alltid i närheten på orten och kan rycka ut med kort varsel.
    • Vi ser behovet av att ha särskilt kritiska delar och även andra komponenter på lager.
    • Detta ger våra kunder kortare produktionsstopp, samt lägre kostnader för restid och milersättning. Det ökar den effektiva produktionstiden och ger nöjdare kunder.

Vi är övertygade om att våra kunder är nöjda med den service vi erbjuder och därför också i framtiden väljer vår lokala serviceverkstad.

CNC-Service

Vi hjälper er med

Minska risken för driftstopp och behåll kontrollen på kostnaderna. Med planerad service och underhåll på maskiner och magasin ökar livslängden och förebygger akuta problem.

Reservdelar

Vi hjälper er med

Säker tillgång till rätt reservdelar i rätt tid tack vare vårt underhållssystem. Du minimerar stopptiderna, maximerar tillgångarna och kontrollerar kostnaderna.

Serviceverkstad

Få hjälp i vår

Här utför vi service och reparationer av maskindelar. Vi gör även specialtillverkade reservdelar och andra tillbehör efter dina behov.

Reparation

Vi erbjuder

Vi utför reparationer och service på: CNC-svarv, fler-operationsmaskiner, pressar, stångmagasin, transportband m.m. Oavsett maskintyp, märke eller problem ska man alltid kunna kontakta oss.

Hjälp vid maskinflytt

Vi erbjuder

Vi hjälper er med maskinflyttar av olika maskiner såsom till exempel CNC-svarvar, fräsmaskiner, magasin mm. Våra tekniker har lång erfarenhet och kunskap om hur arbetet planeras och läggs upp för att flyttningen ska gå snabbt och smidigt.

Ett urval av maskiner som vi jobbar med

Fanuc

Miyano

Mazak

Hardinge

Haas

Doosan

Emco

Okuma

FMB

GILDEMEISTER

Star

Nakamura-tome

Citizen

Iemca

DynaMyte

Kia

KAMA

TOP

Vill du jobba hos PHJ Industriservice?

Är du intresserad av att jobba hos oss?
Se våra lediga tjänster här eller skicka en spontanansökan till maja.jensen@phjindustriservice.se

Välkommen med din ansökan! 

Upptäck BioBlue

Upptäck nästa generations rengöringsprodukter, skärvätska, svetsspray etc för industrin. Med fokus på hållbarhet och miljövinst erbjuder PHJ industriservice ett brett sortiment av industrirengöringar.

Före BioBlue 100 Efter BioBlue 100