PHJ industriservice 9 Våra produkter - Bioblue 9 BioBlue Alu-Prima 200
BioBlue Alu-Prima

Produktinformation

Art.nr:20 liter (BB.A02084)
Produktbeskrivning
BioBlue Alu-Prima
Egenskaper
BioBlue Alu-Prima
Användning
BioBlue Alu-Prima
Om produkten BioBlue

Beskrivning av produkten:
Alu-Prima 200 är ett universal rengöringsmedel för mekanisk avfettning. Ett alkaliskt rengöringsmedel (pH13) avsedd för att avlägsna fett, oljespill och pigmentsmuts.
Produkten kan effektivt rengöra ett stort antal material från kraftig nedsmutsning.

Bland annat aluminium, galvaniserat stål, icke-järnhaltiga metaller, samt stål/rostfritt stål och plast. På grund av sin höga koncentration uppvisar den hög effekt redan vid 3 – 5%

Produktens demulgeringsförmåga gör det möjligt att avlägsna oljor och fetter och ger därmed lång livslängd på produkten. Alu-Prima 200 är energibesparande, eftersom det redan är effektivt vid rumstemperatur. Produkten är fri från fosfater och lösningsmedel.

Tappkran till dunk:
BB.H00004: Tappkran

Fördelar och egenskaper:

  • Rengöring av komponenter gjorda av aluminium, icke-metaller eller galvaniserade ytor
  • Fosfat och lösningsmedel fritt 
  • Lång livslängd, tack vara bra demulgerings förmåga 
  • Användbar redan vid rumstemperatur 
  • Avlägsnar fett, olja och pigmentförorening 
  • Lämplig för mekanisk användning. 
  • VOC-fri 
  • Effektiv vid låg temperatur

Användning:
Rekommenderad koncentration är ca 3-5%. Förvaras frostfritt

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )