Produktinformation

Art.nr:1 kg (BB.D00116)
Art.nr:10 kg (BB.D01116)
Finns tillgänglig i följande volymer: 1 kg, 10 kg
Försäljningsformer: 1 st
Produktbeskrivning
BioBlue Shield
Egenskaper
BioBlue Shield
Användning
BioBlue Shield
Om produkten BioBlue

BioBlue Shield är ett ytskydd för plasma och laser skärbänkar.

Vid användning av ett sprutsystem appliceras medlet optimalt och effektivt skydd uppnås på de nya eller renade rasterna. Större slagglagringar förhindras och rasterna kommer därmed att kunna användas längre. Dessutom kommer materialet som ska skäras ligga rakt på rasterna, varigenom kvaliteten på skärresultatet ökar.

Systemet kommer helt enkelt att vara mer tillgängligt och kostnader sparas eftersom rasterna inte behöver bytas ut lika ofta. Dessutom kommer rengöringen att förenklas eftersom slaggen lättare avlägsnas.

 

Ett helt igenom tids- och kostnadseffektivt medel som samtidigt förbättra skärresultatet.

Användning:

  • Ger ett keramisk skyddande lager
  • Hindrar uppbyggnaden av slagg
  • Förbättrat skärresultat
  • Snabbare rengöring
  • Ekonomiskt
  • Ingen märkning krävs enligt CLP-förordningen
  • VOC-Fri

Så här användas BioBlue Shield:
Produkten skakas kraftigt innan användning. Med hjälp av ett sprutsystem täcks de nya eller rengjorda raster med medlet (för bästa resultat ges två behandlingar).

Torkningstid ca 1 timme. Efter ungefär 4 veckor rengörs rasterna och ett nytt lager BioBlue Shield appliceras.

1 kg BioBlue Shield räcker för ca 20 m²

 

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )