Produktinformation

Art.nr:500 ml (BB.A50057-98)
Art.nr:20 liter (BB.A02057-98)
Finns tillgänglig i följande volymer: 500 ml (Sprayflaska), 20 liter (Dunk)
Försäljningsformer: 1 st, 12-pack
Produktbeskrivning
Final Touch 200
Egenskaper
Final Touch 200
Användning
Final Touch 200
Om produkten BioBlue

Beskrivning av produkten:
Final Touch 200 är ett snabbtorkande rengöringsmedel för rengöring och avfettning. Den är lämpligt som ersättning för lösningsmedel, kylrengöringsmedel eller nitroutspädningar.

Den avlägsnar bearbetningsoljor, korrosionsoljor, lätta vaxer och damm från rullande lager. Den ger samtidigt ett temporärt korrosionsskydd som säkerställs genom inbyggda korrosionshämmare.

Tappkran till dunk:
BB.H00004: Tappkran

Fördelar och egenskaper:

  • I industrin och i lackverkstäder
  • Vid underhåll
  • Vid tillverknings och bearbetningsområden
  • I CNC-metallbearbetning
  • Rengöring och avfettning före lackering
  • Borttagning av olja från maskinbearbetning, korrosionsskyddande olja, lätt vax, samt metallfragment från rullager

Användning:
Rengöringsmedlet är klar att använda: Det sprutas på ytan som ska rengöras och torkas sedan med en trasa. Avfettningsmedlet används huvudsakligen i industrianläggningar eller färgbutiker. Det sprutas på ytan före ytterligare behandling av ytorna för att avlägsna föroreningar. Detta tillåter till exempel applicerade färger att fastna bättre.
Final Touch 200 är VOC-reducerad och icke-farlig enligt CLP-förordningen. Dessutom skyddas miljön med en fosfatfri komposition.

Om Produktserien BioBlue

Som ett miljöorienterat serviceföretag är miljökompatibiliteten på de produkter vi använder i vårt dagliga arbete lika viktig för oss som effektiviteten på produkten.

Det tog ett bra tag och många testprodukter för oss att hitta fram till de produkter som finns i BioBlue serien idag.

Vi tog fram produktserien BioBlue som ett komplement till vår service i ett försök för att förenkla vardagen ytterligare för våra kunder. Produkterna är inte bara prisvärda och effektiva, mängden pappersarbete minskar då produkterna är helt ofarliga för hälsa och miljö och därför märkningsfria enligt CLP-förordningen. Som pricken över i:et kan man även med ganska få av dessa miljöprodukter byta ut uppemot 90% av de traditionella produkter som finns på hyllan hos de flesta företag idag.

De produkter som finns i BioBlue serien idag är en kombination av produkter som vi antingen själv använder i vårt dagliga arbete eller produkter som vi har tagit fram på förfrågan åt våra kunder. Det började med olika rengöringsprodukter men nu har även svetsspray och skärvätska tillkommit i produktserien.

Vi är många som vill vara med och ta ansvar för vår natur och miljö inte minst för våra barn och kommande generationer. Konsumenter och företag blir mer och mer miljömedvetna och kravet på ett miljötänkande hos industrin är högt.

Optimal prestanda, skydd för medarbetaren och minskad miljöpåverkan – det är helt enkelt vad BioBlue produktserien står för.

Beställningsförfrågan
Välkommen att skicka din beställningsförfrågan på våra BioBlue Produkter. Fyll i formuläret nedan, kryssa i vilka produkter du är intresserad av samt beskriv i fritext antal och storlek på produkter som du önskar att beställa.
Beskriv i fritext din beställningsförfrågan. (Storlek och antal för respektive produkt)
(Har du frågor eller funderingar om vår personuppgiftspolicy? – Vänligen kontakta oss för mer information. )