Om företaget

PHJ Industriservice AB
PHJ Industriservice AB är ett CNC-serviceföretag som har sin hemvist i Åsenhöga-Gnosjö. Bolaget har i dag 4 anställda. Vi strävar efter att leverera kvalitetstjänster, i rätt tid och till rätt pris. Vi har ett brett utbud av tjänster, inom underhåll och service för industrin.

Bolaget ägs av Palle Jensen och Maja Jensen och grundades 2011.
Palle har en fyraårig dansk utbildning som maskintekniker med ett års påbyggnad inom produktionsteknologi. Efter 15 år inom yrket med arbetsuppgifter som CNC operatör, programmera, arbetsledare, reparatör och tekniker, kom idén att starta eget serviceföretag. Vi fokuserar oss på service, underhåll, programmering och reparationer av CNC Maskiner. (Mekaniskt, elektriskt, pneumatisk och hydrauliskt). Vår samlade kunskap och erfarenhet säkrar att service, reparationer och akuta fel kan åtgärdas snabbt och säkert utan onödiga omvägar.
Oavsett maskintyp, märke eller problem ska man alltid kunna kontakta oss. Varje företag är unikt och har sina önskemål och med det som utgångspunkt eftersträvar vi alltid samma höga servicenivå

Affärsidé:
Vår affärsidé är att främst vara ett lokalt serviceföretag med en nära och stark förankring till våra kunder. Närhet gör skillnad, då får man tryggheten att alltid ha en servicetekniker och en välutrustad serviceverkstad nära till hands.
– Våra tekniker finns alltid i närheten på orten och kan rycka ut på kort varsel.
– Vi ser behovet av att ha särskilt kritiska delar och komponenter på lager.
– Detta ger våra kunder kortare produktionsstopp, samt lägre kostnader för restid och milersättning. Det ökar den effektiva produktionstiden och ger nöjdare kunder.
Vi är övertygade om att våra kunder är nöjda med den service vi erbjuder och därför också i framtiden väljer vår lokala serviceverkstad.