Lediga platser

Vi söker Servicetekniker

Vi söker Servicetekniker
Vi söker dig som har någon form av verkstadsutbildning och/eller har erfarenhet inom någon eller några av dessa områden: CNC-programmering, skärteknik, el, hydraulik, pneumatik och mekanik.
Har du relevant bakgrund, men saknar erfarenhet, kan tjänsten vara rätt för dig ändå.
El utbildning och/eller erfarenhet som servicetekniker/reparatör är meriterande men inget krav.

Som medarbetar hos oss har du goda möjligheter att vara med och påverka och forma företagets utveckling. Du vill bli en del av ett härligt gäng där vi är väldigt måna om att alla trivs och där alla delar med sig av sina kunskaper och erfarenhet.

Vi ser till att du har rätt förutsättningar att kunna utföra ditt jobb. Du får varierande arbetsuppgifter med mycket kundkontakt. Störst delen av arbetet sker på plats hos kunden där vi utför service på CNC-maskiner och magasin av olika märken och styrningar. Arbetsuppgifterna innefattar akut reparation, service, felsökning, flytt av maskiner och reparation av diverse enheter. Vi utgår dagligen från vår verkstadslokal i Åsenhöga (Gnosjö).

Det är viktigt att du är en positiv, glad och strukturerad person som ser långsiktigt på en anställning, är van att jobba självständigt och som vill bidra och utvecklas.

Vi har som krav att du har B-körkort, är ansvarstagande, självgående, noggrann och flexibel. Du har känsla för service samt har en positiv attityd till ditt arbete och din omgivning. Du behärskar svenska i tal och skrift och har goda kunskaper i engelska.

Tjänsten är på heltid med tillträde snarast. Ansökningar behandlas löpande.
Vid frågor vänligen kontakta Palle Jensen på mail: palle.jensen@phjindustriservice.se
Eller på telefon: 070 -629 73 75

Välkommen med din ansökan till:
maja.jensen@phjindustriservice.se
eller till: PHJ Industriservice AB, Lyckås 1, 335 93 Åsenhöga.